About در آنفولانزا چی بخوریم
About در آنفولانزا چی بخوریم
Blog Article
آنفولانزا، آلرژی، سرماخوردگی و کرونا: چه تفاوتهایی با هم دارند؟
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
از مهمترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجهی سانتیگراد و سرفه با خلط سبز یا خونی میباشد. برای درمان این بیماری از داروهای زیر استفاده میشود:
آیا واکسن آنفلوآنزا میتواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمیتواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.
آیا در آنفولانزا حس بویایی از بین می رود؟ آنفولانزا و سرماخوردگی هر دو بر روی حس بویایی تأثیر میگذارند و بعد از دورهی درمان حس بویایی بهبود پیدا میکند.
لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
به همین دلیل، توصیه میشود که سالانه واکسن آنفولانزا انجام شود. به طور خاص، افراد زیر در معرض خطر قرار میگیرند:
مهران بابانژاد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه واکسنها سالهاست که حساب خرما برای آنفولانزا خوب است خود را پس دادهاند، اظهار کرد: براساس مستندات، بعد از تامین آب آشامیدنی سالم، دومین عامل تأثیر گذار در کاهش مرگ و میر کودکان و افزایش رشد جمعیت را میتوان انجام واکسیناسیون دانست.
در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.
سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.
برای اولین کاربرد برای کودکان خردسال، دو نصف دوز به فاصله ۱ ماه تجویز میشود.
ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتیژنی میشود؛ بنابراین، واکسنهای آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروسهای آنفولانزا که در سال قبل شایعترین بودند، تولید میشوند.
دوره آنفولانزا، یعنی زمان بین عفونت و بروز علائم بالینی، بسیار کوتاه است و حدود ۱-۲ روز طول میکشد.